Εγγράψου σαν επισκέπτης

Γίνε εκθέτης

Λίστα εκθετών

Γιατί να επισκεφθώ

H Έκθεση “The Design Fair” είναι μια Πλατφόρμα που συγκεντρώνει όλο τον κόσμο του Design σε ένα μεγάλο Event.

Έπιπλα και Αντικείμενα Design, Αρχιτεκτονικά και Διακοσμητικά Υλικά, Αρχιτεκτονικός Φωτισμός, Έπιπλα και Αξεσουάρ Μπάνιου και Κουζίνας, αλλά και Υπηρεσίες Design Μελέτη – Σχεδίαση – Διακόσμηση χώρων, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Μελέτη Φωτισμού, Βιομηχανικός Σχεδιασμός κοκ), βρίσκουν “στέγη” και έναν συστηματικό δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό στο οποίο απευθύνονται.

Επαγγελματίες του χώρου (Αρχιτέκτονες, Designers, Κατασκευαστές, Παραγωγικές και Εμπορικές Επιχειρήσεις) αλλά και ιδιώτες – λάτρεις του design!

Η καθοριστική συνισταμένη των προϊόντων και των υπηρεσιών που θα επιλέγονται ώστε να παρουσιαστούν στην Έκθεση The Design Fair, θα είναι η καινοτομία, το υψηλό επίπεδο, η πρωτογενής ιδέα και σχεδίαση, καθώς και η σχεδιαστική χρηστικότητα.

Στόχος είναι η ολοκληρωμένη ενημέρωση των σχεδιαστών, των επαγγελματιών, καθώς και επιλεγμένων end users / καταναλωτών, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς των υλικών, του φωτισμού, των επίπλων, των αξεσουάρ και της σχεδίασης χώρων και προϊόντων.

Στην κατεύθυνση της επίτευξης του παραπάνω στόχου, η The Design Fair, απαρτίζεται από τρεις παράλληλους κύκλους ειδικών εκδηλώσεων.

Προφίλ επισκεπτών

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Έκθεσης, η The Design Fair θα δέχεται αποκλειστικά επαγγελματίες του χώρου δύο από τις τέσσερις μέρες της λειτουργίας της, ενώ τις υπόλοιπες δύο η Έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Εγγράψου σαν επισκέπτης

Εγγράψου τώρα στο 100% Hotel Show για να πάρεις το δωρεάν εισιτήριο εισόδου σου και να ενημερώνεσαι για τα νεότερα της έκθεσης!

Αν έχεις ήδη κάνει εγγραφή σαν Επισκέπτης του 100% Hotel Show κατά τις προηγούμενες διοργανώσεις, μπορείς να συνδεθείς άμεσα στον λογαριασμό σου πατώντας εδώ.
Αν έχεις ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιλογή Forgot Password για να ορίσεις έναν καινούριο.

Επιλέγοντας "Υποβολή":

  • Δηλώνεις ότι είσαι άνω των 18 ετών,
  • Συμφωνείς με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις της Πολιτικής Απορρήτου, και συμφωνείς στο ότι μπορούμε να σου στέλνουμε πληροφορίες για τα γεγονότα μας μέσω του ενημερωτικού μας δελτίου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,
  • Συναινείς στη χρήση των προσωπικών σου δεδομένων και των cookies από την DEMAND σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου, διατηρώντας το δικαίωμα να αποσύρεις τη συναίνεσή σου ως εξηγείται στην Πολιτική Απορρήτου μας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Μέρες & Ώρες λειτουργίας

Παρασκευή
21 Μαΐου
2021

Ώρες
λειτουργίας
17:00 - 21:00

(Μόνο Επαγγελματίες)

Σάββατο
22 Μαΐου
2021

Ώρες
λειτουργίας
11:00 - 20:00

(Επαγγελματίες & Κοινό)

Κυριακή
23 Μαΐου
2021

Ώρες
λειτουργίας
11:00 - 20:00

(Επαγγελματίες & Κοινό)

Δευτέρα
24 Μαΐου
2021

Ώρες
λειτουργίας
11:00 - 20:00

(Μόνο Επαγγελματίες)

Subscribe to Our Newsletter