News

Τhe Design Fair / Τhe Design Fest: Νέο Πρόγραμμα Δράσεων για το 2020 και το 2021

Η νέα Ημερομηνία Διεξαγωγής της The Design Fair, είναι το διάστημα από 21 έως 24 Μαΐου 2021.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά το τελευταίο διάστημα, και καθώς θεωρούμε ότι απαιτείται ικανός διαθέσιμος χρόνος για την προετοιμασία και διεξαγωγή τής (πρώτης) διοργάνωσης της The Design Fair στο επίπεδο που αυτή έχει προδιαγραφεί, αποφασίσαμε τη Χρονική Μετάθεση της Ημερομηνίας Διεξαγωγής της Έκθεσης “The Design Fair”

Η νέα Ημερομηνία Διεξαγωγής τής The Design Fair, είναι το διάστημα από 21 έως 24 Μαΐου 2021.

Αυτό, όμως, σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει, ότι η The Design Fair μπαίνει σε φάση “σίγασης” μέχρι τότε!


ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Ο ενθουσιασμός και η αποδοχή που γνώρισε το concept τής The Design Fair από το συντριπτικά μεγαλύτερο τμήμα της αγοράς μέχρι την εμφάνιση της πανδημίας, μας οδήγησε στην αναζήτηση και θεσμοθέτηση εναλλακτικών τρόπων παρουσίας, λειτουργίας και επικοινωνίας της Έκθεσης με το κοινό της (Design Brands, Αρχιτέκτονες, Designers, End Users κλπ.), στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα μέχρι τη φυσική πραγματοποίησή της, τον Μάιο του 2021.

Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις εξής δράσεις:


1. The Design Updates: Μια συστηματική πλατφόρμα ενημέρωσης του κοινού του design (Επαγγελματίες και Ιδιώτες) για νέα προϊόντα, νέες τάσεις και ιδέες, new entries επιχειρήσεων ή καταστημάτων, πρόσφατα υλοποιημένα projects κοκ. Παράλληλα, τα The Design Updates θα φιλοξενούν άρθρα, γνώμες, και παρουσίαση προσώπων από τον χώρο του Design, με κριτήριο αξιολόγησης την καινοτομία, την επαγγελματική αρτιότητα και τις φρέσκες προτάσεις. 

Τα The Design Updates θα αποτελούν τμήμα του official Website της The Design Fair (https://thedesignfair.gr/fair), ενώ θα ενταχθούν σε μια διαδικασία συστηματικής επικοινωνίας με την αγορά, μέσω τακτικής αποστολής Newsletters, αλλά και αντίστοιχων Posts στα Social Media της The Design Fair και άλλων συναφών προϊόντων της Demand Fairs & Media.  

Σύντομα θα δημοσιευθούν περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας των The Design Updates, καθώς και οδηγίες για το πώς μπορείτε να ενταχθείτε σε αυτά.


2. The Design Fair- The Online Version: Μια Ψηφιακή Έκθεση, η οποία θα “ζωντανέψει” την The Design Fair στο Διαδίκτυο!

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να διατηρήσει μια ενεργή σχέση μεταξύ Design Brands, Designers και Buyers, με σκοπό την εμπορική ενημέρωση και την ανάπτυξη συμφωνιών και εργασιών. Η The Design Fair- The Online Version θα περιλαμβάνει διάφορες πτυχές, όπως Online Παρουσίαση Νέων ή Προτεινόμενων Προϊόντων, Ψηφιακά Εργαστήρια, Digital Ξεναγήσεις σε Εκθέσεις, Καταστήματα, Εκθετήρια κοκ, Online Διαλέξεις (Webinars), Ψηφιακές Συζητήσεις και Στρογγυλά Τραπέζια κλπ.

Η The Design Fair- The Online Version, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί σύντομα, θα μεταδίδεται live:


  • Μέσω του ειδικού Online Περιβάλλοντος που θα δημιουργηθεί για την Εκδήλωση.
  • Μέσω της σελίδας τής The Design Fair, καθώς και στα Social Media της Έκθεσης.
  • Μέσω συνεργαζόμενων Media, στο Facebook και στα υπόλοιπα Social Media.


Το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, θα υπάρξει περισσότερη ενημέρωση, καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής σ’ αυτή την πρωτότυπη, διαδικτυακή δράση!


3. Athens Design Days: Ως προάγγελος του The Design Fest, οι Athens Design Days, παρέχουν την ευκαιρία να συναντηθούμε (επιτέλους) πραγματικά! Στο Κέντρο της πόλης!

Διεισδύοντας σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας, καθεμία με τη δική της ταυτότητα, οι Athens Design Days αποτελούν μια ανοιχτή πρόσκληση για εξερεύνηση της πόλης, μέσα από το πρίσμα του Design.

Οι λεπτομέρειες της συναρπαστικής αυτής δράσης διαμορφώνονται ήδη, και ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν λεπτομερείς επίσημες ανακοινώσεις για την μορφή και το περιεχόμενό της!


Ανυπομονούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ξανά, ενώ σας προτείνουμε να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις από την επίσημη πλατφόρμα της The Design Fair, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα για την εξέλιξη των διαδικασιών, καθώς και για να λαμβάνετε απαντήσεις σε ερωτήσεις ή απορίες που ίσως έχετε.

Με τη βεβαιότητα πως από κοινού θα δημιουργήσουμε μια πραγματικά αξιομνημόνευτη σειρά δράσεων για το Design στη χώρα μας το επόμενο διάστημα.


Subscribe to Our Newsletter